Alive & kicking!

Totaal onverwacht belandden Arie , Foppe & ik vanmiddag op een zonnig terras, uit de wind, in Sneek.
Er moesten wat spullen naar de stort in Franeker en ik bedacht spontaan, dat ik dan wel mee wilde rijden en daarna ‘ergens’ een wandeling maken met zijn drietjes. Zo geschiedde.

Alhoewel… een wandeling zag Arie uiteindelijk niet echt zitten en hij stelde voor om gewoon wat door de provincie te rijden. Geen idee meer waar we allemaal langs zijn gereden, maar het zag er allemaal gezellig en mooi uit. Kleine weggetjes, door dorpen en weilanden die eindelijk weer gevuld werden door Friese koeien. Natuur die weer opbloeit.
Onderweg bedacht ik, dat er weer terrassen open waren, de zon scheen, dus ik appte Daantje die in Sneek woont: ‘Ja hoor, ze zijn open en Markt 23 is heel gezellig.
Helaas heeft ze zelf flink last van haar longen (astma), dus kon ze niet aanschuiven. Jammer, we hebben elkaar inmiddels al bijna 2 jaar niet meer in het echie gezien.

Het was druk op alle parkeerplaatsen in de stad en aangezien we beiden behoorlijk huiverig zijn voor mensen, die niet opletten waar ze lopen, hebben we nog even geaarzeld.
Mondkapjes? Check! We wagen het erop, valt het erg tegen dan stappen we weer in de auto. Gelukkig ‘viel het mee’. Het terras was groot, we moesten ons melden en inchecken via een QR-code. Er was gelukkig een tafeltje waar Arie zó uit de wind zat, dat hij zelfs zijn jas uitdeed. Dat is echt iets dat bijna nooit voorkomt.

Het was een genot om buiten te zitten op een andere plek dan onze tuin.
Mensen te zien en horen, op een goede afstand en genietend van koffie met taart. En als afsluiter een lekker glas rode wijn.
We zijn weer thuis, ik heb genoten en het voelt alsof ik op vakantie ben geweest.

Dit bericht werd geplaatst in Beppe, Blij, CLL, Corona, feestje, Foppe, Geluk, Genieten, gezondheid, Hematon, kanker, liefde, vakantie. Bookmark de permalink .

Een reactie op Alive & kicking!

  1. marjanne56 zegt:

    Iets wat weinig voorkomt.. Wat een heerlijke dag. Zon en terras en met elkaar. Hoop op nog meer fijne contactmomenten en Daantje IRL.

    Geliked door 1 persoon

Vertel het me maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s