Huisvlijt

Er wordt de afgelopen weken heel wat af geknutseld in Nederlandse huishoudens.
Zo ook door mijn dochter en kleindochter. Heel leuk om hier regelmatig foto’s en video’s  van te ontvangen.

Na een FaceTime-gesprek vanmorgen, waarin mijn dochter vermeldde dat ze nu toch écht zelf vanmiddag een tak in haar tuin moest gaan zoeken om als Paastak te dienen, (dit deed zij nog nooit en ik ook niet), omdat de kleine meid momenteel niet naar het KDV gaat waar er wel eentje staat en ook niet bij de oma’s komt die wél altijd een Paastak hebben, werd ik via de brievenbus verblijd met een pakje waarin ik allerlei zelf geknutselde versierselen aantrof.

Oké, zoals een goed Oma betaamt heb ik een paar takjes uit onze hazelaar geknipt (ZONDE) en daar alles in gehangen.
Zo zie je maar, kleinkinderen hebben doet iets met je …….

Dit bericht werd geplaatst in Beppe, Blij, Dochter, Geluk, Genieten, Kleinkind, liefde, Liese, Moeder, Oma. Bookmark de permalink .

Vertel het me maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s