Koffie mét slagroom

Mijn koffie-verkeerd mét slagroom heb ik net op. Heerlijk was het!

Aangezien ik onderzoekend werd aangekeken, door de verpleegkundige die vorige week  mijn infuus moest prikken: ‘U weet dat u de behandeling niet mag gebruiken om af te vallen?’ En ik haar, zo ongeveer met de hand op mijn hart, had bezworen dat ik écht genoeg at, vind ik het nog lekkerder. Die koffie dan. Mét slagroom.
Ik was in 4 weken tijd 3,4 kg afgevallen en dat kan ik echt heel goed missen, maar ik snap haar wel.

Ruim een week geleden begon ik, vanwege CLL, met mijn 2e immunotherapie + 2 chemokuren, 3 dagen lang chemo-pillen + de andere kuur, deze keer, via een infuus. De juiste pillen waren wederom niet voldoende aanwezig. Erg jammer, omdat ik daardoor 3 dgn v.v. het ziekenhuis moest, dat staat hier 30 km vandaan.
Erg fijn was, dat onze jongste dochter weer overgekomen was, uit Nijmegen, met onze kleindochter. Dochter ging, voor de 2e keer, met mij mee. Opa past dan op kleindochter Liese en die twee hebben heel veel lol samen. 

De kuur verdroeg ik, wederom, goed.
Door de toegediende Tavegil, voordat de immunotherapie en chemo inlopen, word ik erg slaperig. Fijn gevoel.
Ik heb 4 dagen een anti-misselijkheid pil ingenomen, voelde me niet helemaal happy in mijn lijf én lustte geen koffie. Gelukkig duurt deze periode maar kort. Ik houd ook van thee, maar om dat nou dag in dag uit te moeten drinken (en dan ook nog in plaats van koffie), zelfgemaakte vruchtensappen etc. Nee, niet mijn ding.
En dat gevoel wordt versterkt door het feit, dat ik niet voor deze kanker heb gekozen.

Nou ja, ik doe het niet voor niets. De waarde, waar ik steeds de naam van vergeet, was nog wat meer gedaald in de laatste 2 weken. Naar 36 (moet naar 10) En de Hematoloog gaf aan heel blij te zijn met nog een andere uitslag, hieruit blijkt dat mijn lichaam ook weer ‘goed’ bloed aanmaakt! De waarde daarvan moet nog omhoog, maar hé, als hij blij is ben ik het zeker.

En als ik volgende keer weer afgevallen ben …… Ik vind het niet erg.
Als ik maar beter word.

Dit bericht werd geplaatst in Blij, CLL, Dochter, Emoties, Geluk, kanker, Kleinkind, liefde, Liese, Moeder, Oma. Bookmark de permalink .

Vertel het me maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s