Positieve Energie

Komende donderdag is het alweer tijd voor mijn 2e chemo- en immunokuur.
Heel fijn is het, dat overmorgen onze dochter, mét kleindochter, vanuit Nijmegen weer naar ons toe komt. Dochter zal met mij meegaan naar het ziekenhuis.
De Hematoloog heeft toegezegd, dat als de chemo-medicatie (wederom) niet compleet is, ze de kuur via het infuus zullen toedienen. Dit houdt dan wel in dat ik 3 dgn achter elkaar naar het ziekenhuis zal moeten. Maar alles beter dan een onvolledige kuur.

Ik merk dat ik momenteel boos ben. Boos dat ik voor de 2e keer kanker heb en nog bozer, dat het een kankersoort is die chronisch is. En nóg veel bozer, dat Arie & ik zoveel op ons bord krijgen.
De Hematoloog heeft uitgesproken, dat hij d.m.v. deze kuren er ‘flink’ ingaat en als het aanslaat ik daarna 4-5 jaar geen last zal hebben.
Het verschil met de borstkanker, van 14 jaar geleden, is dat ik toen na 5 jaar controle te horen kreeg dat het goed was. Dat gaat nu nooit meer gebeuren.
Nou ja, ik zal ongetwijfeld alle stadia t/m ‘de acceptatie van’ wel weer doorlopen.

In al het medische gedoe, dat ons leven inmiddels al decennia beheerst, is onze kleindochter Liese een heerlijk lichtpunt. Positieve energie krijgen we van haar aanwezigheid en dat slurpen we binnen met grote teugen. 

Afgelopen weekend heeft Liese genoten van een bezoek aan een boerderij, die ook is ingesteld op bezoekers van alle leeftijden. De kleine meid is stapelgek met dieren en dat is te zien. Wat een groots kado is ze!

Dit bericht werd geplaatst in Beppe, Blij, CLL, Emoties, Geluk, Genieten, gezondheid, kanker, Kleinkind, liefde, Liese, Moeder, Oma. Bookmark de permalink .

2 reacties op Positieve Energie

  1. Gertiena zegt:

    Ik snap zo dat je boos bent, het is ook allemaal zo oneerlijk. Lieverd hele dikke knuffel en kus van mij. Geniet van je mooie kleindochter Liese 💞😘
    Liefs Gertiena

    Like

Vertel het me maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s