2020 overslaan?

 

Wat hebben we genoten!

De dag na Kerst vertrokken we naar de Achterhoek. Wat een rust, wat een geweldig huisje, wat een zalig uitzicht én Liese💖 was er ook met haar mama en papa. Zij zijn gisteren weer vertrokken en Arie & ik gaan straks naar huis. 

Voor Liese💖 was er een grote voorraad speelgoed en ze heeft dan ook genoten!

Arie en ik vertrekken een dagje eerder, omdat ik morgen door de PETscan moet. Vanaf 12.00 u. moet ik me aan een koolhydraatarm dieet houden en vanaf 6 uur voor het onderzoek moet ik nuchter blijven. Ook werd er met klem een aantal keren herhaald, dat ik moet zorgen dat mijn lijf goed warm blijft voordat het onderzoek begint. Right, ik heb het altijd al zo warm en moet nu dikke kleding aantrekken. Nou ja, we zien wel. 

Dat mijn weerstand niet goed werkt heb ik weer gemerkt deze week. Ik snotter, blaf als een zeehond en heb ontstoken ogen. Wat mij betreft sla ik 2020 over, maar deze week pakt niemand me meer af!

 

Dit bericht werd geplaatst in Blij, CLL, Dochter, Emoties, feestje, Geluk, Genieten, gezondheid, kanker, liefde, Liese, Moeder, Oma, Onrust, ontspannen, Rust, vakantie. Bookmark de permalink .

Vertel het me maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s