De liefste

Gezien de gezondheidsperikelen van Arie, die alweer 10 jaar duren, met alle daarbij horende pijn en ellende, ga ik er (als ik al wegga) meestal alleen op uit en blijft hij thuis met onze hond Foppe.

Ook het 2-wekelijkse oppassen op kleindochter Liese, doe ik eigenlijk altijd alleen, omdat e.e.a. simpelweg te belastend is voor Arie. Een enkele reis is al 200 km. en zeer vermoeiend voor hem.
Er is gelukkig wel de optie om, via bv FaceTime, elkaar te zien en te horen en Liese weet dan ook donders goed wie opa Arie is. Alleen al als ze zijn stem hoort roept ze ‘Hallo Opaaaa’, komt een kusje op het beeldscherm geven en gaat door met waar ze mee bezig was. Dat geeft Arie toch een kijkje in haar wereld en ontwikkeling.
Maar er gaat natuurlijk niets boven het zelf knuffelen met je kleindochter.

Een paar weken geleden bood een vriendin van Marijke & Bram ons hun huis aan. Zij gingen op vakantie en ik kon, samen met Arie, een paar dagen vlakbij Nijmegen verblijven. Arie kon zich dan terugtrekken om te rusten indien nodig.
En zo geschiedde.

Wat hebben we genoten!
We arriveerden 2 dgn vóór de oppasdag en de dag erna kwam Liese bij ons en bleef een nachtje slapen. Genieten tot de max. We vonden het alle drie erg fijn en gezellig met elkaar. De volgende dag, de oppasdag, brachten we haar na haar middagslaapje naar huis en gisteren zijn we weer naar huis gereden.

Wat ontzettend fijn, dat er nog lieve mensen op de wereld zijn, die ons deze mogelijkheid boden.

Dit bericht werd geplaatst in Beppe, Blij, Emoties, feestje, Foppe, Geluk, Genieten, gezondheid, Kleinkind, liefde, Liese, Oma, ontspannen, vakantie. Bookmark de permalink .

Vertel het me maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s