Feestje in Nijmegen

Afgelopen week was ik weer een paar dagen in Nijmegen.
Om op te passen op Lieseđź’–, maar ook om, vooraf, een dagje extra mee te proeven van het zomerfeest.
Marijke, Lieseđź’– & ik gingen met de bus richting centrum, waar we eerst de bieb bezochten. Wat een feest is het daar voor de kleinsten!

Daarna liepen we door het gezellig, drukke centrum naar de Waal, daar bevindt zich ‘De Kaaij’ onder de Waalbrug. Gezellige mensen en muziek en heel veel zand, tot groot genoegen van de kleindochter.
Halverwege de terugweg konden we met een treintje naar het station, tot groot plezier van Lieseđź’– en daarna weer in de bus. De dame was flink moe van alle indrukken, maar wat heeft ze genoten! En wij dus ook.

 

 

De volgende dag was mijn oma-oppasdag.  Wandelen, speeltuin, knuffelen en lachen. De kleine dame was nog flink moe van de dag ervoor, maar samen met haar en hond Suus was het een fijne dag.

De dag erna trad de band, waar schoonzoon Bram de zanger is, op in het centrum.
Ik zou die middag naar de kapper en daarna met de trein weer naar huis. Na eerst mijn tas in een bagagekluis, op het station, te hebben gezet wandelde ik de stad in en heb van een ontbijtje op een terrasje genoten. Uiteindelijk liep alles anders, vanaf de kapper ben ik,  samen met dochter Marijke, naar het optreden van de Stringkings gelopen.
Daar bleek Lieseđź’– ook te zijn met de andere opa en oma, waar ze logeerde. Het werd een gezellige middag met leuke bekenden, biertjes en bitterballen.

 

 

Tegen 17.00 u. zat ik in de trein en heb de hele reis zitten nagenieten van de voorgaande dagen.

 

Dit bericht werd geplaatst in Beppe, Blij, Dochter, feestje, Geluk, Genieten, liefde, Liese, Moeder, Nijmegen, Oma, ontspannen. Bookmark de permalink .

Vertel het me maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s