Ik ben er klaar voor!

‘Een mens moet het leven zelf leuk maken, als het leven het niet uit zichzelf leuk maakt voor de mens’ 

Gisteren was ik in mijn geboortestad Haarlem, waar ik samen met een paar leuke ‘Twitter-vriendinnen’ weer een heerlijke middag heb doorgebracht op het terras van Spaarne66. Het is een traditie geworden, we doen dit al een flink aantal jaren en ontmoeten elkaar jaarlijks. Het was jammer, dat Linda er gisteren niet bij kon zijn.

Ik geniet al als ik aan kom rijden en de BAVO weer zie. Dat gaat echt nooit over. Ik woon sinds 1975 in Friesland, maar Haarlem blijft ‘mijn stad’!

En we hebben het over van alles, niet alleen maar over koetjes en kalfjes, maar zeker ook over serieuze zaken.

37ADB529-775F-4089-AE2F-B94041570DE2

‘s Middags eerst koffie, dan lekker borrelen en ‘s avonds heerlijk eten! Daarna vertrekken we weer naar onze woonplaatsen, die een heel stuk uit elkaar liggen. Ik weet dat er veel negatiefs gezegd wordt over Twitter, maar ik heb er vele mooie mensen door ontmoet. 

—————————

Vandaag dus maar even bijkomen. Straks de Snookerfinale kijken samen met Arie. En ik ben me aan het voorbereiden op komende zaterdag, dan ga ik, voor het eerst in mijn leven, naar een festival! Samen met dochter en schoonzoon. 

2048FEBB-902C-4188-97A2-F492A2F4A82E

Ja ja, de stevige wandelschoenen staan al klaar, ik kocht net een regenponcho (je weet maar nooit) en oordopjes, want het gehoor mag graag nog wat langer mee. (al hebben mijn oren al menig keer genoten van live-concerten) Ook gaan er extra pijnstillers mee voor mijn rug, maar hé, als ik zaterdag kan genieten, lig ik zondag zonder morren plat om de rugklachten weer onder controle te krijgen!

Want, als kers op deze taart, pas ik maandag weer op mijn heerlijke kleindochter Liese💖

E4776A29-62FC-4C57-AED5-D25D33E689CEA74B28C7-D2DD-46C6-8A0B-08BF8B764C3B

 

 

Dit bericht werd geplaatst in Beppe, Blij, Dochter, feestje, Geluk, Genieten, liefde, Liese, Moeder, muziek, ontspannen, twitter, vriendschap. Bookmark de permalink .

2 reacties op Ik ben er klaar voor!

  1. marjanne56 zegt:

    Wat een blije blog en een heerlijk vooruitzicht… laat je verwennen door de mensen die net als jij ook voor genieten van de muziek komen.. Forever Young 😉 X

    Geliked door 1 persoon

Vertel het me maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s