Ik mis je

Ik reed gisteren, alleen in de auto, terug naar huis vanaf Nijmegen, na het oppassen op mijn kleindochter Liese💖

Zoals altijd heb ik muziek aan en zing mee. Dan begint het nummer New Born van Muse. Ik zet de muziek hard en opeens zie ik Paulien, ik zie het moment dat ik bij haar in Amsterdam ben en ze mij voor het eerst dit nummer laat horen. Vol verwachting wacht ze op het moment dat de muziek ‘verandert’ en hoe mijn reaktie daarop zal zijn. I like it! en dát heeft ze verwacht. Wat dat betreft kent ze haar moeder goed genoeg.

Voordat het nummer is afgelopen begin ik te huilen en die huilbui duurt wel even. Ik  ben al zoveel dierbaren verloren aan die K..-kanker, waarom mijn dochter ook nog? 

 

 

Dit bericht werd geplaatst in Dochter, Dood, Emoties, kanker, liefde, Moeder, muziek, Rouw, Verdriet. Bookmark de permalink .

Een reactie op Ik mis je

  1. FransTraas zegt:

    Mooi geschreven. Sterkte!

    Geliked door 1 persoon

Vertel het me maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s