Rodney Bay

Zeilreis SkipperArie

Iedere dag hebben we de onvermijdelijke brainstorm over wat we gaan eten. Op een gegeven moment oppert Lon dat een gewone uitsmijter wel lekker zou zijn. Nu heb ik meer eieren aan boord dan gezond is voor een man alleen maar deze eieren zitten in gedroogde vorm in een aantal bussen.

Het is prima te eten maar zo’n eitje met hele dooier is toch anders. Het is net voor sluitingstijd en ik spoed mij dus naar de minimarket op het terrein hier. Aan het mooie zwarte meisje achter de kassa vraag ik of ze eieren verkoopt in kleine verpakking. Met hele grote ogen vraagt ze ‘kleine verpakking?’. Ja zeg ik, met vier of zes eieren. ‘Eieren?’ vraagt ze op een manier waardoor ik ga twijfelen aan mijn vraag. Ik begin omslachtig uit te leggen wat eieren zijn en waar ze waarschijnlijk vandaan zouden kunnen komen. Ineens roept ze Ooohhh, eggs!…

View original post 1.096 woorden meer

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Vertel het me maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s