De Storm

Zeilreis SkipperArie

Op 10/12 ’s avonds om 22.00 uur hoor ik tijdens het weerpraatje dat Herb (waarover elders meer) heeft met andere zeilers dat er een depressie ten noorden van ons over de Canaries en Madeira heen zal gaan. Ik vertel het aan de ‘Maolis’ en we zijn blij daar niet meer in de buurt te zitten maar ze zijn er aan boord niet gerust op wat komen gaat. We zullen er waarschijnlijk nog wel een staartje van meepikken maar wind kunnen we wel gebruiken. De volgende dag worden de weerberichten al ietsje ‘gekleurder’. Mogelijk krijgen we nog te maken met zeven uit ZW. Dat is niet leuk. Windkracht 7 kunnen we best hebben maar we willen graag naar het zuidwesten en dat zit er dus niet in. Als de wind in die hoek blijft zitten hebben we geen problemen aan lager wal. We hebben 350/ 400 mijl tot de Afrikaanse kust…

View original post 2.561 woorden meer

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Vertel het me maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s