Wikken & Wegen

Het was een onderneming, maar die is, naar volle tevredenheid, gelukt.
Missie kapper: Wikken & wegen, al weken en vooral de laatste dagen wist ik het eigenlijk niet meer. Waar een mens zich al niet druk over kan maken. Maar ja, als je zuinig bij elkaar gespaarde haar er afgeknipt is, dan duurt het weer jaren voordat je dezelfde lengte hebt.
Dat heb ik Tamara, mijn kapster, ook maar zo verteld.

Ik wilde mijn haar in ieder geval een paar tinten lichter en dan krijg je een kaart met allemaal gekleurde plukjes nep-haar voor je … ehmmm
De keuze is nu 2 tinten lichter, werd mij later verteld.
De stoute schoenen toch maar aan en hoppa, de schaar erin en de helft van mijn haar is weg, mijn haar wordt er sinds de chemo (alweer 10 jaar geleden dat ik daar middenin zat) niet mooier op. Het laten groeien van mijn haar voelde, vooral het laatste jaar, uiteindelijk als een soort missie om te bewijzen ‘aan wie?’, dat ik ook nog lang haar kon hebben. De keren dat ik dacht:’Goh, het zit best leuk’ waren zeer zeldzaam.

Het voelt heerlijk!

De kleur maakt mijn gezicht zachter zeiden de diverse kappers en dát was nu net mijn bedoeling.

Dit bericht werd geplaatst in Geluk, Kapper, Nijmegen, ontspannen, Rust, vakantie. Bookmark de permalink .

Vertel het me maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s