Mini-vakantie-tje

Ik ben er klaar voor

Komende week ga ik een paar dagen bivakkeren in het huis van dochter & schoonzoon in Nijmegen. Zij gaan een heerlijke vakantie vieren en ik geniet daar op deze manier van mee. Rust voor mij, want Arie & Foppe blijven thuis.
Arie heeft beloofd dat zijn lijf zal doen wat het moet doen als ik weg ben. Dat is altijd wel ‘een dingetje’ voor me. Het afstand nemen.

Een vriendin van dochter is een paar dagen in Nijmegen en die los ik dan weer af, hoe mooi wil je het hebben? Ik heb uitleg gekregen over de bediening van de zonnebank die klaar staat, een uitgebreide uitleg over hoe ik Netflix bij hun op de tv kan aanzetten en verder ken ik huis en tuin voldoende om er heerlijk te kunnen genieten!

Ik heb net een afspraak geregeld bij de kapper, waar ik het vooral altijd erg gezellig vind. Wat is er nu leuker dan een fijne kapper in de woonplaats van je dochter? Ik kan het altijd mooi combineren.
Met veel bos in de nabije omgeving en met hopelijk mooi fietsweer vermaak ik me buiten ook prima.

Ik heb er zin in!

 

Dit bericht werd geplaatst in Dochter, fietsen, ontspannen, Rust, vakantie. Bookmark de permalink .

Vertel het me maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s