Wandelen, goed voor u

Na een paar weken ‘niets doen’ ben ik weer gaan wandelen en fietsen. Meer wandelen dan fietsen nog, dat laatste ga ik straks weer vaker doen als het weer mooier wordt en de wind wat minder.

Wat is het zalig om te lopen in de natuur, ik samen met de hond. Ik geniet van de rust, de natuur die iedere dag anders is. Of ik nou op de Waddenzee-dijk loop, in de bossen of tussen de weilanden. Het maakt mijn hoofd leeg.

Soms pak ik de trein of bus en wandel terug. Soms rijd ik naar een bos of naar de duinen & ’t Noordzeestrand en ga daar wandelen. Je kunt de aanmaak van de serotonine bijna voelen. Ik ben nog steeds blij dat ik hiermee ben begonnen.  

En ik kan het zeker iedereen aanraden! 

imageimageimage image image

Dit bericht werd geplaatst in depressiviteit, Emoties, fietsen, gezondheid, ontspannen, Rust, wandelen. Bookmark de permalink .

Vertel het me maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s