’t zijn de kleine dingen …

Haar lekker in de nieuwe verf gezet door Arie! Voelt altijd weer fijn, opgefrist zullen we maar zeggen. Met de laptop op de bank en Brechtje ligt gezellig naast me.

Gisterenavond ben ik na een onrustige dag in mijn hoofd & lijf met veel tegenzin toch naar Makkum gereden met mijn bridgepartner. Ik moest van mezelf, maar ooooo wat is dat moeilijk om me dan aan te kleden en de deur uit te gaan. En wat heb ik dan mazzel met zo’n lieve echtgenoot, die me verwend en een hap eten voor me maakt voor vertrek.

Onderweg werd ik bestookt door mijn partner met allerlei dingen die ze tijdens de les van vorige week hadden doorgenomen, 20 minuten lang. Heel veel wist ik nog wel, maar was naar de achtergrond verdwenen. Duizelend stapte ik in Makkum uit het autootje.
Meestal ben ik nerveus als ik ga bridgen, ik wil nl altijd alles goed doen! Dat niemand dat kan weet ik wel, maar ja ……. perfectionistisch als ik ben. Irritante eigenschap!
Ik was tot mijn verbazing heel rustig gisterenavond, liet me weinig tot niet afleiden door anderen. Wat voelde dat lekker zeg.

Na afloop drinken we altijd beneden, in de kroeg, nog wat en wachten op de uitslag. Tot onze stomme verbazing zijn we 2e geworden. En wat dan zo fijn is bij een bridgeclub als die van Makkum, de mensen vinden het ook fijn voor je als het weer wat beter gaat.
Tevreden zijn we naar huis gereden.

Maar zoals ik al eerder schreef, ook van leuke dingen doen word je moe.
Ik in mijn huidige ‘toestand’ heel erg moe, kom ik dan vandaag weer achter. Ik kan gelukkig nog wel genieten van het behaalde resultaat van gisteren, heb vandaag weer weinig gedaan. Maar ben mezelf weer aan het oppeppen vanavond naar de bridgeles te gaan. En dat ga ik doen!!!

De was draait, het zonnetje begint weer even te schijnen, Arie wandelt met het hondje, het huis is (redelijk) schoon en ik typ aan een nieuw blog. Als hij straks thuiskomt thee/koffie met een koekje erbij. Genieten van de ‘kleine’ dingen, wat wil een mens nog meer?

De tijd sjeest voorbij. Ik heb de afgelopen dagen weer een paar ontroerende blogs gelezen. Ik ben niet alleen en dat voelt goed.

Dit bericht werd geplaatst in bridgen, depressiviteit, gezondheid, liefde. Bookmark de permalink .

Vertel het me maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s