Over wijn, twitter & liefde

Heb voor mijn doen al heel lang niets meer aan mijn blog gedaan.
Heb de hoop door nu te gaan typen dat er iets zinnigs uit mijn handen komt. Je weet maar nooit.

Het winterseizoen is weer begonnen qua schildercursus en bridgecompetities.
De eerste competitie, afgelopen maandagavond, ging errug slecht. De laatste 2 tafels was ik zo ontzettend moe, dat ik naar de kaarten in mijn hand keek en dacht: wat doe ik hier? wat moet ik met die kaarten? wat spéél ik eigenlijk? Het moge duidelijk zijn dat we als laatsten zijn geëindigd en voor de uitslag het pand al hadden verlaten haha

Komende week gaat het schilderen weer beginnen, daar heb ik zin in!
Je eigen ding doen en wegdromen in een schilderij. Bij het ‘wakker worden’ dan denken: ‘Goh, heb ík dat gemaakt?’ Heerlijk!

Ik geniet nog steeds na van de tweetups, heb er nog wel steeds flinke rugpijn van, maar de leuke herinneringen doen me vaak glimlachen en dat maakt heel veel goed. Ik weet van te voren dat dergelijke uitstapjes veel van mijn rug vergen. Ik maak dus keuzes en ditmaal was de keuze duidelijk: naar de tweetup’s en lol hebben, daarna zie ik wel weer. Vanwege mijn rug lig ik veel de laatste weken, maar geef me er aan over, wat moet je anders. De ene keer sukkel ik in slaap een andere keer zie ik een leuke, mooie film. Bij één van de tweetups hadden we heerlijke rode wijn. Het etiket van de fles vond ik zo mooi, dat ik gevraagd heb een lege fles mee te mogen nemen. Uiteraard met de bedoeling het etiket eraf te weken. En dat, nog nooit eerder meegemaakt, lukt dus niet!!?
Niet alleen de afbeelding, maar ook de tekst sprak me erg aan.
‘A tribute to the sorceress-alchemists who lived misunderstood and persecuted for years’

Etiket achterkant:
In the 14th century, the Penedès region’s last sorceress-alchemist lived at the Mas Rabell country house. The secret of her wisdom was not so far removed from the modern tecniques that help oenology to extract the natural forces from the sun, rain, earth and fruit in this red wine.’

Ik twitter nog steeds met veel plezier, moet vaak om tweets lachen. En lachen is goed voor een mens zoals iedereen weet. Het trekt me vaak de dag door, ook een goede reden het te blijven doen. Negatieve mensen block ik, heb genoeg aan ons eigen leven dat bepaald niet vlekkeloos verloopt. Olie op het vuur gooien lijkt me dan ook niet verstandig.

Arie en ik gaan het komend weekend genieten in Driehuis, waar we zullen verblijven bij lieve mensen, mooie omgeving (duinen & strand). Wat wil een mens nog meer? Zondagmiddag in Amsterdam bij Marijke & Bram langs alwaar we ook (misschien Paulien) een nichtje van ons zullen zien. We hebben er zin in!!!

Vooral het kadootje dat ik nog krijg van Marijke & Bram voor mijn verjaardag kijk ik erg naar uit haha

Dit bericht werd geplaatst in bridgen, Dochter, ontspannen, schilderen, twitter, vriendschap. Bookmark de permalink .

Vertel het me maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s