Het is zoals het is.

Thuiskomen vanuit NO-Groningen viel mij (ons) zwaar. Back to reality enz.
Wég mooi uitzicht over korenvelden en boerderijen in de verte. Wég stilte!
Hallo overburen op 10 mtr afstand. Hallo verkeersgeluiden & kakelende mensen.
Het was afkicken, maar wat hebben we genoten die 2 weken.

Ik ben nog steeds erg moe. Heb vanmiddag een gesprek gehad met ‘iemand die er verstand van heeft’ en in overleg is besloten mij er letterlijk en figuurlijk bij neer te leggen dat het is zoals het is, voorlopig. Zoals ik al vermoedde is het het ‘wegslapen van stress’ en daar heb ik de laatste jaren wel een grote overdosis van gehad.
Resultaat: ik slaap wanneer ik het nodig heb én het kan uiteraard.

Je zou haast blij zijn dat je niet meer kunt werken, maar niet heus!!!
Het maakt het kunnen slapen in ieder geval haalbaar. Ik blijf de positieve kant zien anders kan ik wel inpakken! Verder om de paar weken een gesprek met iemand om alles weer op een rijtje te krijgen. Ik ga ervoor!

Verder heb ik vandaag weer allerlei zaken in mijn agenda gezet vwb het winterseizoen.
Soms word ik al moe als ik in mijn agenda kijk, maar ik verdom het om de leuke dingen ook nog eens aan de kant te zetten! Bovendien krijg je van leuke dingen doen óók nieuwe energie!
Ik ga in september weer bridgen in 2 competities, bijles Bridge nemen en naar schilderles. Ik heb er zin in!

Ik had het net nog met iemand op Twitter over het feit dat gezondheid zo belangrijk is.
Dat het vaak niet neerkomt op kiezen, maar op ‘hoe voelt mijn lijf zich vandaag’? en je daar aan aanpassen.

Arie & ik hadden vandaag de schepen door het Noordzeekanaal willen zien varen naar Sail Amsterdam. Helaas dachten onze lijven daar anders over. Balen kun je blijven doen, maar beter ga je je daar niet door voelen.
Vanmiddag met het mooie weer de stad in geweest en eindelijk een nieuwe bril voor mezelf gekocht. Arie kon meehelpen uitzoeken, zittend, met een kop koffie. Een stuk minder leuk dan Sail Amsterdam, maar wél haalbaar voor ons vandaag.

En daarna zittend op een terrasje genieten van een wit biertje maakt het nóg leuker.

Dit bericht werd geplaatst in bridgen, gezondheid, ontspannen, schilderen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Het is zoals het is.

 1. Stadsmensje zegt:

  Top! iMarjon.

  Probeer met jullie mee te leven…

  Like

 2. Pingback: Tweets that mention Het is zoals het is. | iMarjon -- Topsy.com

 3. Gertiena zegt:

  Hey Marjon ik heb echt respect voor hoor jij je hier door heen sleept en dat je toch ook heel positief blijft mijn complimenten en ik leef met je mee
  dikke kus en knuffel

  je schoonzusje

  Like

Vertel het me maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s