Lekker gewandeld

Vanmiddag heb ik lekker gewandeld met mijn hondje Brechtje.
Ik heb gewacht tot het wat koeler werd. Altijd weer heerlijk om alleen in de natuur te lopen. Fluitende vogeltjes, blèrende schapen. loeiende koeien. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik vandaag een groot deel van de tijd met de muziek van Muse in mijn oren liep. Een aparte combinatie, dat wel. Arie kon ongestoord voetbal kijken en ik ben weer lekker tot mezelf gekomen.

Aanrader!!!

Dit bericht werd geplaatst in gezondheid, ontspannen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Lekker gewandeld

  1. Saskia zegt:

    Mooie foto’s, ja ons land is ook mooi . Dat vergeten we wel eens, maar nu ik de beelden van de tour op de TV zie en ze door het Zeeuwse land zie rijden geniet ik toch van die plaatjes. En zo heerlijk wandelen in alle rust met het uitzicht van je foto’s is toch schitterend.
    Fijne zondag nog.
    Groetjes Saskia

    Like

Vertel het me maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s