Ellis’& Marjon’s song

Ja en dan krijg ik vanmorgen, zoals ik vaker van Guus (Paalrapper) krijg via twitter, een lied bij de goedemorgen-wensen. 
De ochtend ná mijn blog over Ellis. Dat kán geen toeval zijn. Ik geloof ook niet in toeval en dit bewijst dat maar weer eens; dit is óns lied. Het lied van Ellis en mij!

Tijdens de therapie-sessies was er altijd het moment dat we rustig gingen liggen om een ontspanningsoefening te doen, veelal gecombineerd met een visualisatie-oefening over iets dat met jouw kanker te maken had. Meestal een heel emotioneel moment. Wij lagen altijd naast elkaar: If I lay here, if I just lay here, would you lie with me and just forget the world’
Juist, Chasing Cars van Snow Patrol. Wat heb ik dat nummer vaak gedraaid in de auto als ik in Haren en/of bij Ellis was geweest, ruim 100 km lang op repeat.

We vergaten dan inderdaad de wereld even! Wat hield ik van die meid en nog steeds!

Dit bericht werd geplaatst in gezondheid, kanker, liefde, muziek, ontspannen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Ellis’& Marjon’s song

  1. Marie-Bernadette zegt:

    Indringend…..

    Like

  2. Tjarda Emmelkamp zegt:

    Dankjewel Marjon. Het is zo raar dat alles verder gaat zonder Ellis. Ik hoop en denk dat ze het goed heeft daar, maar mis haar nog vaak. Het zou zo mooi zijn geweest als ze Anna had leren kennen en andersom. Mooi dat het goed met jou gaat, je hebt al heel wat blogs verzameld.

    Like

Vertel het me maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s